Start Stars Hot News! Little Mix: Osećamo se kao Justin Bieber!

Little Mix: Osećamo se kao Justin Bieber!

SHARE

littlemixers4

Little Mix ostale su šokirane i iznenađene uspehom koje su postigle u SAD svojim debitantskim albumom “DNA”, koji se našao među top pet na Billboardovoj listi, te su izjavile da se osećaju kao Justin Bieber zbog toga.

Pevačice hita “Wings” definitivno su obeležile muzičku scenu u Americi ove godine, nastupajući u “American Idolu” i seriji “Glee”, a održale su i nekoliko potpisivanja albuma. Njihov naporan rad se isplatio ove nedelje kada se “DNA” popeo na četvrto mesto liste albuma i prodao u preko 50.000 primeraka tokom prve nedelje. Devojke su u intervjuu za Billboard priznale da nisu očekivale ovoliki uspeh.
“Samo kada vidimo broj fanove koje imamo ovde, osećaj je predivan. Kada idemo na potpisivanje albuma, to je ludo, osećamo se kao Justin Bieber”, rekla je Jesy Nelson.

3821123_280513_perrie3

Članice benda uspele su da nadmaše rekord koje su postavile “Spice Girls”, koje su se probile do 6. mesta na Billboardovoj listi 1997. godine. Jade Thirlwall kaže da su one veoma iznenađene što su oborile rekord njihvih idola. “Kada smo bile mlađe, Spice Girls i slične grupe su nam bile idoli, tako da su ove vesti ulile dosta snage u nas i učinile da se osećamo sjajno.” Ona je dodala i da uživaju u svoj pažnji koje dobijaju, te da se sjajno provode u Americi uprkos tome što je mislila da da je ljudi u Americi neće razumeti. Ona smatra da je za njihov uspeh zaslužno to što su podelile svoje živote i ličnosti u X Factoru.
“Mi smo samo normalne devojke koje pokušavaju da ostvare svoje snove, a to je nešto sa čim svi mogu da se povežu,” kaže Leigh Anne Pinnock.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR