Start Stars Hot News! Little Mix: Ne osećamo se kao pop zvezde

Little Mix: Ne osećamo se kao pop zvezde

SHARE

Uprkos uspesima koje su postigle u rodnoj Velikoj Britaniji, ali i van nje, devojke iz grupe “Little Mix” tvrde da se ne osećaju kao pop zvezde, te da im je čudno što imaju obožavaoce.

Milioni prodatih albuma i nastupi pred hiljadama fanova širom sveta nisu promenili ove četiri devojke. U razgovoru sa blogerom Perezom Hiltonom, Perrie je otkrila: “Mislim da su fanovi najluđa stvar u vezi sa popularnošću, fanovi koji su veoma zainteresovani za način na koji se oblačiš i kako pevaš. To je čudno”, dok je Jesy dodala: “Mislim da je to nama čudno jer se i dalje osećamo kao obične osobe. Uopšte se ne osećamo kao pop zvezde.”
Na pitanje koji im je omiljeni spot koji su uradile, Perrie odgovara: “‘Wings’ je bio uvod, to je bilo šareno i zabavno i mogle smo da budemo ženstvene i ono što jesmo. Potom u ‘DNA’ igrali smo različite likove. ‘Change Your Life’ je predstavljao nas jer smo bile na turneji i samo smo se zabavljale dok nas je kamera pratila. ‘How Ya Doin?’ je bio lud, mislim da smo se osećale veoma samopouzdano”. Leigh-Anne je dodala: “I naravno, Missy Elliot je bila u spotu.”
Na pitanje šta žele da postignu sa svojim bendom, odgovorile su da imaju velike planove. “Nadamo se da će se za narednih nekoliko meseci naš album popeti na prvo mesto najslušanijih. U suštini, samo želimo da osvojimo svet”, našalila se Jesy.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR