306
Little Mix: Fanovi u SAD ne razumeju naš akcenat

Little Mix: Fanovi u SAD ne razumeju naš akcenat

306
SHARE

Little3

Little Mix uživaju u uspesima koje postižu u Sjedinjenim Američkim Državama pošto je njihov album sve popularniji s one strane okeana, ali dok se zbližavaju sa američkim fanovima one priznaju da postoji otežavajuća okolnost, a to su njihovi akcenti.

Pobednice “X Factora” priznale su da su bile iznenađene kada su čule da je njihov album DNA prodat u preko 50.000 primeraka u Americi i popeo se na četvrto mesto Billboardove liste, čime su oborile rekord koji su postavile njihove starije koleginice “Spice Girls” sredinom devedesetih. Dok ih fanovi prate na svim promocijama i potpisivanjima albuma, istovremeno imaju i poteškoće u komunikaciji i ne izgovaraju naziv njihovog benda na pravi način. To je podstaklo producente šoua “Good Morning America” da koriste titlove tokom njihovog gostovanja u ovoj emisiji kad god devojke kažu “Little Mix”.
“Moram da usporim i da govorim izražajnije, u suprotnom me neće razumeti”, rekla je Jade. Sa ovim se složila i Perrie: “Svi su nam rekli da budemo ono što jesmo. Iako svi razumeju šta govorimo, oni koji već nisu naši fanovi nisu sigurni kako se izgovara ime benda. Ljudi mi priđu i pitaju kako se zovemo. Kada im kažem ‘Little Mix’, oni kažu: ‘Šta? Little šta? Little Mic? Da li se to piše Little Mic?’ To predstavlja malu prepreku, ali osim toga sve je sjajno,” ispričala je ona.

Little4

Izvor: Life Content

10 KOMENTARA

  1. Svako ima pravo na svoje misljenje,mozete ovo dislajkovati koliko hocete,ali jednostavno ja tako mislim…Evo ovako:Little Mix imaju predobre pjesme,a ponekad ih slusam.Medjutim meni je odvratna Perrie i krivo mi je sto je sa Zaynom.Jednostavno ona njega ne zasluzuje,ja bih bila srecna da zna da cijeni to sto Zayn radi za nju(a ja dobro znam sta je sve uradio).I sama je rekla kako Zayn moze da me trpi:ne pere kosu 2 nedjelje,jede maciju i psecu hranu…Ja samo iznosim svoje misljenje,a ako je Zayn srecan onda sam srecna i ja…Nemam nameru nikoga da uvrijedim sa ovim….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.