Start Stars Hot News! Little Mix: Fanovi u SAD ne razumeju naš akcenat

Little Mix: Fanovi u SAD ne razumeju naš akcenat

SHARE

Little3

Little Mix uživaju u uspesima koje postižu u Sjedinjenim Američkim Državama pošto je njihov album sve popularniji s one strane okeana, ali dok se zbližavaju sa američkim fanovima one priznaju da postoji otežavajuća okolnost, a to su njihovi akcenti.

Pobednice “X Factora” priznale su da su bile iznenađene kada su čule da je njihov album DNA prodat u preko 50.000 primeraka u Americi i popeo se na četvrto mesto Billboardove liste, čime su oborile rekord koji su postavile njihove starije koleginice “Spice Girls” sredinom devedesetih. Dok ih fanovi prate na svim promocijama i potpisivanjima albuma, istovremeno imaju i poteškoće u komunikaciji i ne izgovaraju naziv njihovog benda na pravi način. To je podstaklo producente šoua “Good Morning America” da koriste titlove tokom njihovog gostovanja u ovoj emisiji kad god devojke kažu “Little Mix”.
“Moram da usporim i da govorim izražajnije, u suprotnom me neće razumeti”, rekla je Jade. Sa ovim se složila i Perrie: “Svi su nam rekli da budemo ono što jesmo. Iako svi razumeju šta govorimo, oni koji već nisu naši fanovi nisu sigurni kako se izgovara ime benda. Ljudi mi priđu i pitaju kako se zovemo. Kada im kažem ‘Little Mix’, oni kažu: ‘Šta? Little šta? Little Mic? Da li se to piše Little Mic?’ To predstavlja malu prepreku, ali osim toga sve je sjajno,” ispričala je ona.

Little4

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR