327
Lisa Osbourne naziva Taylor Swift potpuno ludom što toliko menja momke

Lisa Osbourne naziva Taylor Swift potpuno ludom što toliko menja momke

327
SHARE

null

Slavni kao da su jedva dočekali novi buran raskid Taylor Swift da bi dali mišljenje o njenom ljubavnom životu, a najglasnija je bila Lisa Osbourne, supruga Ozzyjevog sina Jacka.

“Obično saznam da je Taylor Swift raskinula s nekim i pre nego što sam bila obaveštena da njih dvoje izlaze. Stvari se toliko brzo dešavaju”, napisala je Lisa na svom Twitteru. “Ili je Taylor potpuno luda pa je svaki momak napusti ili postavlja neverovatno visoke standardne tim jadnim mladićima! Padaju kao muve.”

null

Nakon što su se mediji uhvatili njene izjave ona je rekla kako joj nije bila namera da uvredi Tay, koju iskreno voli. “Ja volim Taylor Swift i kupujem sve njene albume. Nisam je napala. Samo sam pokazala smisao za humor…Tabloidi očigledno nemaju ništa pametnije da pišu.”

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

27 KOMENTARA

  1. Jadno bre jadno.
    Kad je pocela bila je mala tatina maza iju iju , nikad momka nisam imala i tako te spike a vidi te je sad.Nikad necu zaboraviti kad su miley proglasili kurvom a nju nevinom djevojcicom i svi govorili da se miley ugleda na nju.Evo vam pravo lice taylor .FUJ JE:

  2. Otkada je Taylorin ljubavni zivot njena stvar. Ljudi ne kenjajte. Ponasate se kao da se uda za decka pa se razvodi. Imala je 6 momaka u zadnjih 7 godina. Treba li covjek da vam nacrta??

  3. Pa i ja bih pobegla od nje da sam na njihovom mestu. Smuvaju se i odmah razmislja o vencanju.Meni ona nije nesto narocito lepa ali ima glas. I ona je sama kriva sto sve o njoj zna javnost. Tako da ne lupajte kao da ona ima prava na privatnost kad sama iznosi sve detalje.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.