Start Stars Hot News! Linkin Park o svom novom albumu

Linkin Park o svom novom albumu

SHARE

Članovi grupe kažu da će album “Living Things” biti ličniji, a u prodaji ga očekujemo 25. juna.

null

Govoreći za NME, jedan od lidera benda, Mike Shinoda rekao je da se tekstovi pesama više fokusiraju na živote članova grupe nego na probleme u svetu. “Odabrali smo naziv ‘Living Things’ jer je ovo ploča o ljudima i njihovim odnosima. Na prošlim albumima interesovali su nas globalni problemi i te stvari su još uvek tu negde, ima ih u tragovima, ali ova ploča je daleko više lična.”

null

Shinoda nam ne otkriva da li će albumu biti besa, već je ponudio enigmatičan odgovor. “Ostaviću slušaocima da o tome odluče. Ja ovo vidim kao trodimenzionalnu ploču. Definitivno ima momenata u kojima se vrišti ali i trenutaka kad su u prvom planu melodija i repovanje.  Napravili smo lep balans svih naših vokalnih stilova.”

On ističe i da je ceo proces snimanja podsećao na rane dane benda, kad su još bili poznati kao Hybrid Theory. “Jedna stvar koju sam zapazio prilikom završavanja albuma bila je veza sa prvim albumom. Za mene, nije stvar u u vraćanju ‘Hybrid Theoryju’, stvar je u vraćanju bendu ‘Hybrid Theory’ jer je to opis muzike koju pravimo. To je povratak tome uz modernizovanje koje smo načili snimajući album.  Sad slušamo još više različitih žanrova muzike, tako da sad možemo da uradimo više stvari nego ikad”, nastavio je.

OSTAVI KOMENTAR