Start Stars Hot News! Lindsey Lohan se potukla zbog Maxa Georgea iz The Wanteda

Lindsey Lohan se potukla zbog Maxa Georgea iz The Wanteda

SHARE

Lindsey Lohan učestvovala je pre dve večeri u tuči u jednom klubu u Njujorku, a izvori tvrde da je uzrok tuče sa nepoznatom devojkom bio niko drugi do Max George iz benda The Wanted.

Te večeru glumica je uživala u koncertu Justina Biebera u Madison Square Gardenu, da bi nakon tuče otišla u bar, gde se potukla sa jednom ženom. Lindsey je optužena za prekršajni napad trećeg stepena, a datum suđenja biće naknadno objavljen, piše portal TMZ. Dan nakon ovog incidenta, pojavile su se nove informacije koje tvrde da su se devojke potukle oko Maxa Georgea iz The Wanteda, koji je ranije te večeri takođe prisustvovao koncertu Justina Biebera, ali kao gost izvođač.

Kako tvrde izvori, 26-godišnja glumica je na koncert otišla upravo zbog Maxa, koji joj se već neko vreme dopada, a ne da bi čula svetski poznatog kanadskog pevača. Lindsey je nakon koncerta pokušala da uđe u bekstejdž da bi videla Maxa, ali je nisu pustili. Nakon toga se našla sa njim i njegovim kolegama iz benda Jayom i Tomom u hotelu, da bi potom svi zajedno otišli u jedan klub. Izvori tvrde da su se dobro provodili, sve dok Lindsey nije počela nekontrolisano da pije, što se Maxu nije svidelo i što ga je odbilo od nje, pa je prišao nekoj drugoj devojci, koju je Lindsey nakon toga napala.

Mediji su pokušali da dođu do izjava zvezda koje su učestvovale u incidentu, ali niko nije želeo da komentariše ovaj događaj.

Foto: Sipa, Fame Pictures

OSTAVI KOMENTAR