139
Lindsay Lohan opet u problemima sa zakonom

Lindsay Lohan opet u problemima sa zakonom

139
SHARE

Problematična Lindsay Lohan pre nekoliko dana ponovo se našla na slobodi, nakon završetka još jednog u nizu programa odvikavanja.

Čim je LiLo ponovo sela za volan, saobraćajna policija opet ima posla. Ne, ovog puta nije uhvaćena kako vozi u pijanom stanju, već je opet zaradila kaznu za parkiranje. Najnoviju u kolekciji ispisala joj je juče policajka na Beverly Hillsu, dok je LiLo bila u poseti prijateljici. Posrnulu glumicu “čestitka ispod brisača” nije nimalo oduševila. Za utehu je pohitala u teretanu, a potom i u frizerski salon.

Lohan tvrdi kako je ovog puta istrajna u tome da ostane trezna, a kako ne bi imala previše vremena za druženje s bocama alkohola, odlučila se pozabaviti nekim novim aktivnostima u svom životu. Iako smo od posrnule glumice poslednjih godina često slušali kako je “ovog puta odlučila da kaže zbogom alkoholu”, čini se da LiLo nikako da pronađe valjan recept. Koliko će trezno stanje ovog puta potrajati, tek ćemo videti.

10 KOMENTARA

 1. LiLo nekada si bila CoOl iz zabavna,a vidi sta si od sebe napravila! 
  Sada mi te stvarno pocinje biti jaaaakoooo ZAO!

 2. Da,da… OPET problem,OPET skandal,OPET LIndsay… Mene samo interesuje BRAVO zašto više piše o njoj kada smo već odavno shvatili da je ona otišla na pogrešni put? Mislim ok,nekada je stvarno bila poznata i simpatična,ali SADA je narkomanka,alkoholičarka,….. I baš se pitam da li je BRAVO ikad napisao neku lepu vest o njoj?!

 3. It’s human nature to be free. No matter how long you try to be good… You just can’t keep a bad girl down…

 4. Ah Lindsey zao mi je zbog tebi!! Zasto si uprop[astila zivot? Ali mism da vise ne zasluzuje ni malo paznje pa vec znamo sta ce te pisati i sledeci put.. Opet prblemi sa zakonom, opet uhvacena predozirana i.t.d..

 5. koji ste vi debili

  kazna za parkiranje je PROBLEM SA ZAKONOM?!

  jadni ste hejteri. crknite

  idite duvajte sa vasom miley, gagom, buberom…

 6. jebote upropasti se lilo….realno cas e u zatvoru cas ne….pa onda problemi sa zakonom ili kako god….ostavite devojku na miru zamislite kako je njoj kada je staaaalno smaraju i setaju po zatvorima i bla bla bla…..respect!!!!….ubice se na kraju!!!!!

 7. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ torresicu, smoki girls, alisu, megan, chocolate girl, sandru, ninu, amy lee and $Biebzzz :)

  @lindsay fan…ok, a ti idi ubrizgavaj heroin i smrci malo koku s lilo…ona je iskusna, znas, pravi primer..moze se od nje mnogo toga na uciti.. LSD, PCP, GHB, heroin, kokain, marihuana i jos milion drugih…mora da ih je sve probala :P lepe uzore si sebi postavila -.- samo se ti ugledaj na nju, daleko ces dogurati ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.