144
Lindsay Lohan želi da ide na psihijatrijske terapije, ali ne može to...

Lindsay Lohan želi da ide na psihijatrijske terapije, ali ne može to sebi da priušti

144
SHARE

null

Nekad popularna i izuzetno dobro plaćena glumica sad je na ivici bankrota a svojim prijateljima priča kako je spremna da se leči, ali da sebi ne može da priušti tako nešto.

“Lindsay je uplašena da će se vratiti u zatvor i veruje kako bi joj psihijatar pomogao da prođe kroz iskušena u ovom trenutku svog života”, prenosi jedan insajder za RadarOnline. “Ipak, Lindsay ima veliki problem – ne može da plati dobrog psihijatra jer bukvalno nema novca.” Njen otac Michael vrlo je ljut na njene agente koji odbijaju poslovne ponude iako LiLo očajnički treba novac. On tvrdi da je Lindsay nuđeno 100.000 dolara ukoliko bi promovisala aplikaciju koja blokira neželjene pozive i još 30.000 za promovisanje kampanje “Ne pij do voziš”.

IZVOR: Life Content

9 KOMENTARA

  1. Nista protiv nje licno, ne poznajem je niti sam ikada bila fan ali ne znam zasto mediji jos pisu o njoj. Po cemu je ona to sada poznata?
    Ne hejtujem… Nadam se da ce se izlijeciti jednom zauvijek.

  2. +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik(all 1D too),Chris Brown,Rihanna,Rita Ora,Flo Rida,Justin Timberlake,Conor Maynard,Demi Lovato and Taylor Swift

    Stvarno mi je zao sto joj se sve ovo desava!…-.-

  3. Nju niko nije terao da pije,ili da se drogira.Sve je radila na svoju odgovornost.Jednom alkoholicar-uvek alkoholocar.Ja to razumem.Kada je “pocimala”piti valjda je bila svesna da ce biti posledica..Ocajno,ponasala se uvek kao neodgovorno deriste.Ako ona ne brine sama o sebi pa ko ce drugi?!

  4. hahaha pa sto se drogirala.Pa meni da das milione znm kako bih ih potrosila ali svakako ne tako sto cu se unistiti.Ljudi koji imaju pare ne znaju sta ce od sebe pa trose pare na gluposti,a nikako se ne sete da to potrose na nesto pametno na primer da daju pare za dobrotvorne svrhe(ako im vec ne trebajuXD)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.