Start Stars Hot News! Lindsay Lohan umesto na saslušanje otišla u šoping

Lindsay Lohan umesto na saslušanje otišla u šoping

SHARE

Holivudska divlja devojka Lindsay Lohan ulovljena je kako neobuzdano kupuje po Beverly Hillsu uprkos glasinama o tome kako pati od finansijskih problema. Kontroverzna glumica je sa sestrom i prijateljicom ceo dan provela dajući sebi oduška kupovanjem po skupim buticima.

Dok je LiLo kupovala i ručala u restoranu LaScala, tako se dobro provodila da je zaboravila na svoje obaveze vezane uz zakon. Glumica je tako sat i pol kasnila na sastanak s trojicom advokata koji sređuju njene sudske poslove, a njih ima poprilično, s obzirom na to da je glumica iz filma “Mean Girls” često imala problema s policijom. Zbog njenog kašnjenja, navodno je odgođeno saslušanje vezano uz otmicu automobila i zloupotrebu droge, koje je za taj dan imala zakazano.

Lindsay trenutno u životu baš ne cvetaju ruže. Osim što se bavi noćnim izlascima, glumačka, a ni dizajnerska karijera joj baš ne napreduju. No, izlaz iz takve situacije navodno će joj ponuditi rediteljska legenda Quentin Tarantino. Njemu se razuzdana glumica baš sviđa pa tako navodno za nju smišlja ulogu s kojom bi se LiLo trebala vratiti na holivudsku A listu.

OSTAVI KOMENTAR