167
Lindsay Lohan tetovira na ruku “Živi bez žaljenja”

Lindsay Lohan tetovira na ruku “Živi bez žaljenja”

167
SHARE

Glumica Lindsay Lohan trenutno se nalazi na uslovnoj slobodi, a čvrsto je odlučila kako ovog puta neće posrnuti i neće završiti u zatvoru. Zbog toga je Novu Godinu odlučila da provede mirno, a kao i svaki put kada joj je teško i kad joj treba podsticaj, otišla je i na tetoviranje.

Lindsay je obožavalac pisane reči na telu pa je sebi na levu šaku pored malog srca tetovirala sledeće reči: “Live without regrets” ili u prevodu “Živi bez žaljenja”. Kaže kako se nada da će bez komplikacija odraditi svoj društveno korisni rad do kraja  marta kada bi trebala da se završi i njena kazna.

4 KOMENTARA

  1. ”Glumica Lindsay Lohan trenutno se nalazi na uslovnoj slobodi, a čvrsto je odlučila kako ovog puta neće posrnuti i neće završiti u zatvoru.”- koji joj je to put da je to odlucila? 10-ti?

  2. Ona da se izvuce iz pakla nikad nece. Glumica je bila sa 10 godina. Tad je jedino i bila poznata. A po cemu je sad poznata?

  3. Sta joj je s’rukama? O.o Iskreno,zao mi je Lindsay. Protracila je svoju slavu i glumacku karijeru i sad je jedino poznata po skandalima,a ,sto je najgore, deluje kao da ona uopste nema volje da se izdigne iz polozaja u kojem je sad. Ali,kako vreme prolazi, dolazice novi glumci i nova lica,a ona ce biti bacena u zaborav. Jedino po cemu ce je se ljudi secati bice upravo ti skandali. Mislim da bi ona i Amy Winehouse trebale da sluze kao primer poznatim licnostima sta se desava kad skrenu sa pravog puta.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.