Start Stars Hot News! Lindsay Lohan seli se iz L.A.-a?

Lindsay Lohan seli se iz L.A.-a?

SHARE

Lindsay Lohan planira napustiti Los Angeles. Problematičnoj glumici dosta je lošeg publiciteta te je govorila prijateljima kako namerava pobeći iz L.A.-a jer joj se gadno zamerio. Novo odredište gde planira sviti gnezdo mogao bi biti London ili New York.

“Sve vreme se žali prijateljima kako mrzi L.A. i kako su joj se ljudi ovde zgadili. Kaže kako joj se sviđaju New York i London te kako ne može dočekati da pobegne”, rekao je jedan izvor.

Kad krene pakovati stvari, LiLo će se morati snaći bez pomoći svoje donedavno verne asistentkinje Elinore koja ju je pre nekoliko dana napustila. Pomoćnica više nije mogla trpeti glumičine ispade, njene stalne prohteve i kašnjenje s isplatom plate.

“Lindsay i Elinore upoznale su se preko zajedničkog prijatelja te je Elinore počela provoditi puno vremena u glumičinom domu. Iako je plaćala i svoj stan, praktički je živela sa Lindsay. No, nekoliko meseci Lohaninog zanovetanja, promena raspoloženja i posebnih prohteva, i posao joj je dosadio. LiLo može biti vrlo zahtevna i obožava šefovati pa kada Elinore to više nije mogla podneti, dala je otkaz, što su joj savetovali i njeni prijatelji”, otkrio je izvor.

OSTAVI KOMENTAR