Start Stars Hot News! Lindsay Lohan se kaje: “Moram da povratim poverenje kolega”

Lindsay Lohan se kaje: “Moram da povratim poverenje kolega”

SHARE

Lindsay Lohan krenula je u pokajnički pohod Holivudom, a njime želi da vrati svoju karijeru, ali i poverenje kolega. Lohan je ovih dana dala svoj prvi intervju otkako je izašla s odvikavanja odnosno otkad je optužena za krađu ogrlice. Izjavila je kako je svesna da su je svi njeni ispadi doveli do toga da je danas nepoželjna za saradnju.

“Moram dokazati da mi se ponovo može verovati, mislim da mi trenutno niko ne veruje. Nedostaje mi da sam na setu, zaista mi to nedostaje. Znam da će biti mnogo koraka kroz koje ću morati proći kako bi dokazala sebe i vratila poverenje ljudi koji će raditi sa mnom, no voljna sam napraviti šta god treba jer je gluma moja velika strast”, izjavila je Lindsay.

Lohan je nekad bila jedna od najvećih mladih nada Hollywooda, a svoju karijeru je upropastila zbog tri godine konstantnog drogiranja i alkoholisanja, zatvorskih kazni i krađe za koju je nedavno optužena. Upravo zbog nužne rehabilitacije nedavno je izgubila ulogu Linde Lovelace u biografskom filmu o njoj. “Ne želim biti poznata po pričama iz tabloida, to nisam ja. Ne volim pažnju”, zaključila je Lindsay.

OSTAVI KOMENTAR