Start Stars Hot News! Lindsay Lohan preti bankrot

Lindsay Lohan preti bankrot

SHARE

Iako se činilo da su stvari konačno počele da se poboljšavaju za Lindsay Lohan, glumica i pevačica se prošle nedelje ponovo našla u središtu skandala, a sada joj preti i ozbiljna finansijska kriza. 

Nakon što je odslužila kaznu u kućnom pritvoru, Lindsay je angažovana u nekoliko filmova, uključujući i glavnu ulogu u biografskom ostvarenju o životu Elizabeth Taylor, “Liz & Dick”. Ipak, film je dobio loše kritike i nije sjajno prihvaćen od strane publike. Prošle nedelje, Lindsey je ponovo uhapšena jer je udarila devojku u izlasku, a sada joj preti još problema. Poreska služba navodno će isprazniti njen bankovni račun da bi pokrili neplaćene poreze koji, prema rečima izvora, iznose skoro 234 hiljade dolara. Ranije ove godine, poreska služba je kaznila Lindsay u dva navrata, sa 140.000 i 93.000 dolara zbog neplaćenih poreza tokom 2009. i 2010. godine, što je dodatno otežalo njenu finansijsku situaciju.

Njena prijateljica koja je želela da ostane anonimna, izjavila je da Lidsay preti bankrot. “Poludela je. I sada radi ono što uvek radi, govori da nije njena krivica i upireprste u druge ljude iz nejnog tima. Ona tvrdi da nije znala za to, da je ostala bez novca tuđom krivicom.” Da Lindsey ne ume sa novcem potvrđuju i glasine da joj je kolega Charlie Sheen, koji je i sam nekoliko puta imao problema sa zakonom, pozajnio 100.000 dolara da bi joj pomogao, ali je glumica sve potrošila na druge stvari.

OSTAVI KOMENTAR