148
Lindsay Lohan pozitivna na kokain i amfetamine

Lindsay Lohan pozitivna na kokain i amfetamine

148
SHARE

Američki portal TMZ saznaje da je posrnula glumica Lindsay Lohan pala na dva testa za drogu. Kako pišu, Lindsay je pozitivna na kokain i amfetamine. Iako je bila na odvikavanju i odslužila zatvorsku kaznu, čini se kako LiLo još uvek nije naučila ništa pa je nastavila s konzumiranjem droge čim se vratila na slobodu. Da je prava ovisnica, priznala je i ona sama i svoje obožavaoce putem Twittera obavestila da je ponovo pala na testu na drogu.

“Nažalost, pala sam na poslednjem testu na drogu i spremna sam se iduće nedelje pojavim pred sudom. Drogiranje je bolest koja, nažalost, ne nestaje preko noći. Naporno radim na tome da se izvučem iz toga i svakodnevno poduzimam pozitivne korake prema napred. Činim sve kako bih sprečila svoje nove padove u budućnosti. Ovo je za mene sigurno korak unazad, ali preuzimam odgovornost za svoje postupke i spremna sam suočiti se s posljedicama. Svojim obožavateljima, prijateljima, dragim osobama i obitelji zahvalna sam na svoj podršci i razumevanju. Izrazito se trudim i verujem da ću uspeti. Hvala vam svima!”, poručila je Lindsay Lohan.

9 KOMENTARA

  1. Ochajna je….. Strashno, unishtava sebi zivot… Koje nekorishcenje mozga… pufff…

  2. uzas….sta droga radi ljudima, pa to je uzas…lilo cak ni posle rehabilitacije i zatvora NISTA nije naucila!?! nemam reci…

  3. Covece devojka ima 24 godine i jos joj nije doslo iz dupeta u glavu… Da li je moguce da se nije opametila?! Zalim je…!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.