122
Lindsay Lohan ponovo na slobodi, kreće na odvikavanje

Lindsay Lohan ponovo na slobodi, kreće na odvikavanje

122
SHARE

Lindsay Lohan puštena je juče iz zatvora te kreće na program rehabilitacije. Problematična glumica iza rešetaka je provela samo 14 dana. Puštena je jer joj se smilovala sudija koja ju je ranije osudila na 90-dnevnu zatvorsku kaznu zbog kršenja uslovne iz 2007. godine kada je uhvaćena pri vožnji pod uticajem opijata.

Zatvorsku kaznu LiLo je služila u Lynwood Correctional Facility, istom zatvoru u kojem su “ležale” i Paris Hilton te Michelle Rodriguez. Tokom boravka u zatvoru Lindsay je doživela nervni slom zbog zadirkivanja drugih zatvorenica. Sada se LiLo seli u centar za odvikavanje od droge i alkohola, a američki mediji prenose kako je mladoj glumici najveći problem ovisnost o metamfetaminima i opijatima. Tih poroka možda se uspe rešiti nakon 90 dana odvikavanja na koje takođe mora po odluci suda.

10 KOMENTARA

  1. ^sta bre nije fer kretencino?

    sudija se nije smilovala, nego joj je smanjena kazna zbog dobrog ponasanja i zbog prepunog zatvora… a ovo sto ste napisali da je zavisna je porekla njena advokatica!

  2. -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ justinaB, hottie, vladu, fanex,ninu,sandru, sanju,chg, bojanu, miley, zaljubljenu i luku...love ya guys!! :****

    @lilo fan..kretencina si ti…ne vredjaj hottie retardirano deriste…sto se tice lindsay…dobila je to sto je zasluzila..da se ja pitam, ostala bi ona mnogoooooo duze tamo..c.,c,,c…da nije pravila sranja ovo se ne bi desilo….isqliraj

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.