121
Lindsay Lohan ponovno s bivšom ljubavnicom Sam?

Lindsay Lohan ponovno s bivšom ljubavnicom Sam?

121
SHARE

Lindsay Lohan obnovila je svoju lezbijsku romansu sa Samanthom Ronson, javljaju američki mediji. Problematična glumica, koja je puštena s rehabilitacije nakon samo 23 dana provedena u klinici, jedva je dočekala da ponovo bude na slobodi kako bi mogla uživati sa Sam. S njom je ranije bila u burnoj vezi punoj prekida i pomirenja.

“Samantha je uvek želela `popravljati` Lindsay. Sada kad je glumica opet pri dnu, Sam se vratila u pomoć. Lindsay je ustvari nikada nije prebolela tako da je jedva dočekala priliku za obnovu veze”, otkrio je jedan izvor. LiLo je puštena iz medicinskog centra UCLA, no moraće redovno dolaziti na preglede i ispitivanja. Glumica je takvim dogovorom navodno vrlo zadovoljna.

9 KOMENTARA

  1. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1VLADA NAJVIŠE NA SVETU VOLI-MILEY,SANDRU,NINU,sk8er girl AND SANJU.VOLIM VAS PUUUUUUUUUUUNOOOOOOOOOOOO

    kod TE LUDAČE ME NIŠTA NE ČUDI

  2. zar nije upala u dovoljno nevolja……boze nmg da verujem…..sad ce svi mediji da potrce kod nje……..ona je KRETEN….

  3. nije fer…trebalo je da bude 90 dana…jbt da je neko drugi, ostao bi punu kaznu…a ona samo zato sto je slavna, pustena nakon 23 dana -.-

  4. Oceni pozitivno +1malla ♥ JBiebera, hottie, ninu, sandru, amy lee, chg, bojanu, fanex and luku…luv ya guys :****

    idiote glupi nemoj da pricas kada nemas pojma1 pustena je zato sto ju je sudija nepravedno osudila, doktori su rekli da uopste nema problema sa picem, tabletama i drogom i da je lose procenjena i pitali su sudiju da je puste i ona se slozila!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.