126
Lindsay Lohan osuđena na 90, a odležaće samo 9 dana zatvora?!

Lindsay Lohan osuđena na 90, a odležaće samo 9 dana zatvora?!

126
SHARE

Iako je osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od 90 dana, koja je naknadno smanjena na 14 dana, čini se da će razmažena Lindsay Lohan iza zatvorskih rešetaka biti tek 9 dana. “Kazna se iz dana u dan smanjuje. Nova procena je da će Lindsay izaći iz zatvora nakon 9 dana, odnosno ispuniće samo 10 posto svoje kazne. U poslednjim sudskim dokumentima piše da će odležati 14 dana, ali ne bude li nikakvih problema s njom, izaći će ranije”, kaže neimenovani izvor blizak sudiji za The Sun.

Takođe, glumici je dopušteno korišćenje lekova za poremećaj hiperaktivnosti koji se koriste i kao zamena za kokain, o kojem je Lindsay bila ovisna. Nakon 9 dana zatvora LiLo će provesti 90 dana na odvikavanju, ali s obzirom na ranija iskustva – čini se da razmažena glumica ni tu kaznu neće odležati u celosti.

9 KOMENTARA

  1. Jaoooo!!! Koje proseravanje! Tačno sam znala da ce tako da bude! Koja glupača! Kao da je toliko teško da sediš u zatvoru 90 dana!!! Oooo, Bože svašta!!!!

  2. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ justinaB, hottie, vladu, fanex,ninu,sandru, sanju,chg, bojanu, miley, zaljubljenu i luku...love ya guys!! :****

    jbt to je samo jer je poznata..da je bilo ko drugi, odlezao bi celu kaznu…samo jos jedan od dokaza da pare sve kupuju…stv nije fer o.O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.