124
Lindsay Lohan nude 666 hiljada funti za radijsku emisiju

Lindsay Lohan nude 666 hiljada funti za radijsku emisiju

124
SHARE

Život se promenio nabolje za Lindsay Lohan otkako je izašla iz zatvora. Osim što je iza rešetaka i na rehabilitaciji provela puno manje vremena nego što je bilo predviđeno, nestašna LiLo dobila je i razne primamljive ponude. Nakon one da za poveću svotu novca za jedan časopis podeli svoju zatvorsku priču, Lindsay jedna radijska stanica nudi 666 hiljada funti da radi kao radijska voditeljka jutarnjeg showa, a navodno bi joj se na poslu trebala pridružiti i majka Dina.

“Lindsay je s Long Islanda pa smo pomislili zašto joj ne bismo ponudili posao i pomogli da vrati život na pravi put”, rekao je jedan od radnika radijske stanice i dodao kako već neko vreme pregovaraju s glumičinom majkom te da je trenutno u postupku pisanje ugovora o saradnji. A dok se oni dogovaraju o njenom novom poslu, Lindsay se bori s paparazzima koji je prate u stopu i putem Twittera se žali na to što je ometaju i fotografišu tokom vožnje.

5 KOMENTARA

  1. ja bih joj toliko dala da se ne pojavljuje,em je ruzna, em se ne zna ponasati, umisljena je, glupa i treba nju dobro isamarati.da je normalna ne bi to sve radila od sebe…uopste nije zasluzila ni da je fanovi podrzavaju, ona ne moze takva nikom biti uzor!sramota!

    • +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ JBiebera, hottie, ninu, sandru, amy lee, chg, bojanu, fanex and luku...luv ya guys :****

      @sandricak…bass…..slazem se za sve

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.