142
Lindsay Lohan: Ni za živu glavu poljubac sa Charliejem Sheenom!

Lindsay Lohan: Ni za živu glavu poljubac sa Charliejem Sheenom!

142
SHARE

null

Lindsay je nastavila s čudnim ponašanjem, pa je iz straha odbila da poljubi Charlieja, s kojim glumi u filmu “Mrak film 5″.

Kako tvrdi TMZ, glumica je zatražila da se scenario prepravi, tako da u njemu više ne stoji kako Charlie treba da je poljubi. LiLo je navodno bila jako uplašena jer Charlie ima nezgodnu reputaciju, a kako prepravljanje scenarija nije dolazilo u obzir, angažovana je dublerka! Charlie je i pored ovog poniženja ostao kul faca – za medije izjavljuje kako veruje da će se Lindsay izvući iz problema a poklonio joj je 100.000 dolara da bi joj pomogao u tome.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

4 KOMENTARA

  1. Sta se sa njom vise desava?!Svi su pokusavali da joj pomognu i taman kad je krenula na bolje opet tone na dno.Odrasla je pod reflektorima i uvek je imala nekoga ko ce odredjene stvari raditi umesto nje i preuzimati njene odgovornosti.
    Deca koja odrastaju pred ocima javnosti zasticena su od stvarnog sveta odn problema i ne znaju kasnije sama da se snadju.To se desilo i Britni Spirs,ali sad se i ona sabrala…

  2. Debilusa jedna! Uff, sta je s njom? Pre mi je bilo zao nje sto propada, ali sad je preterala! Kako ga je spustila… Jadan! :(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.