Start Stars Hot News! Lindsay Lohan nepoželjna na revijama jer kvari ugled dizajnerima

Lindsay Lohan nepoželjna na revijama jer kvari ugled dizajnerima

SHARE

New York Fashion Week ugostio je mnoge slavne osobe koje su za svoje pojavljivanje dobile i po nekoliko desetina hiljada dolara. No jedna od osoba koja nije bila poželjna na modnim revijama bila je Lindsay Lohan.

Glumica navodno nije bila pozvana na reviju dizajnerke Jill Stuart kako ne bi oštetila njen ugled. “Mnogi kreatori, posebno Jillino osoblje smatraju da njeno pojavljivanje ne može doneti dovoljno publiciteta”, rekao je jedan od sudija Nedelje mode u New Yorku. No, to nije jedini razlog zbog kog je starleta zaobišla ovogodišnju Nedelju mode. Njena bivša devojka Samantha Ronson vodi Njujoršku nedelju mode zajedno sa svojom sestrom bliznakinjom. “Fashion Week praktično pripada Ronsonicama i Charlotte je zabranila Lindsay da dođe na njenu reviju i after party”, tvrdi izvor.

Za razliku od problematične LiLo, ovogodišnju Nedelja mode u New Yorku privukla je brojne zvezde uključujući Martina Scorsesea, Leonarda Di Caprija, Daryl Hannah, Kim Kardashian, a revije nije zaobišla ni slavna urednica Voguea i najmoćnija žena svetske modne industrije – Anna Wintour.

OSTAVI KOMENTAR