Start Stars Hot News! Lindsay Lohan: Nemam problema s ovisnosti, padam jer sam nespretna

Lindsay Lohan: Nemam problema s ovisnosti, padam jer sam nespretna

SHARE

Lindsay Lohan bori se s glasinama da je ovisna o drogi i alkoholu. Nekadašnja teen zvezda brani se i insistira na činjenici da nema problema s drogiranjem i alkoholom. Lindsay trenutno pohađa časove o alkoholizmu. Ta kazna joj je određena nakon što je nedavno na sudu priznala da je uzimala kokain i vozila pijana.

Ove optužbe zatekle su je pre tri godine, a glumica je izjavila kako je ona svoj život iz temelja promenila te ne razume zašto tabloidi nastavljaju da pišu o njenim problemima sa drogama. “Kad sam prestala biti dobro? Odlično sam. Srećna sam, radim. Okružena sam odličnim prijateljima, a sve ljude koji negativno utiču na mene sam odavno izbacila iz života”, izjavila je glumica.

“Nemam problema sa opijatima. Radim i kad izađem sa prijateljima, imam 23 godine i mogu se zabavljati. Ne izlazim kad radim nešto”, dodala je. Kada su jednom prilikom paparazzi ovekovečili njen pad na ulici, za to su naravno optužili drogu, no Lindsay je sve pripisala svojoj nespretnosti. “Najnespretnija sam osoba na svetu, često se spotičem i padam”. Njen otac Michael ima drugačiju verziju priče. Tvrdi kako je njegova kćerkica ovisna o lekovima koje je dobila na recept.

OSTAVI KOMENTAR