159
Lindsay Lohan na sudu izjavila da je siromašna, došla u preskupoj obući

Lindsay Lohan na sudu izjavila da je siromašna, došla u preskupoj obući

159
SHARE

Lindsay Lohan ponovo je bila na sudu a u njega je ušetala u štiklama vrednim 1200 dolara i objašnjavala sudiji kako nema novca za psihološko savetovanje.

Sudija na njenom slučaju delovala je vrlo iznervirano jer Lindsay nije išla na psihološko savetovanje niti je odradila sve časove besplatnog rada.”Ne želim da Vam dam ni pet minuta. Ne želim da čujem nešto tipa ‘Pa nisam mogla to da uradim jer sam snimala film'” rekla je sudija.

Lindsay je onda izjavila kako nema para da plati savetovanje, a sudija joj je rekao da će morati da krene kod psihologa u roku od tri nedelje.

9 KOMENTARA

  1. Devojka koja je ima sve i koja je bila na vrhuncu karijere unistila je sebe zbog poroka…njoj ne mogu pomoci nikakva savetovalista i rehabilitacioni centri ukoliko pre toga ona sa sobom ne rascisti u glavi da joj je pomoc neophodna…nadam se da ce stati na noge i da cemo je gledati ponovo u romanticnim komedijama <3

  2. Meni je Lindsey oduvek bila antipaticna. Uzasno me nerviraju te uobrazene,nadmene “zvezde”. Samo se nadam da nece zavrsiti kao Amy..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.