81
Lindsay Lohan na porodičnoj terapiji

Lindsay Lohan na porodičnoj terapiji

81
SHARE

Lindsay Lohan danas bi trebalo da ima porodičnu terapiju kao deo rehabilitacionog programa koji prolazi u klinici za odvikavanje “Betty Ford” u Los Angelesu. Kako navodi Radar Online, posrnulu glumicu danas će posetiti majka Dina i njeni mlađi braća i sestre. Majka 24-godišnje glumice doletela je juče iz New Yorka, a s njom su navodno došli i njena braća, Michael Jr. i Cody, i sestra Ali. Međutim, Lindsayin otuđeni otac, Michael Lohan, koji je i sam imao problema s alkoholom i drogom, neće prisustvovati terapiji uprkos tvrdnjama kako želi da provodi više vremena sa svojom slavnom kćerkom.

“Nisam ovo ranije spominjala jer nisam htela da se previše povlači po medijima i ne želim voditi nepotrebne ratove. Michael će samo povrediti Lindsay. Ona ga ne želi tamo. Ne znam što je on zamislio”, rekla je glumičina majka. Za vreme boravka u Los Angelesu Dina se želi naći s Kris Jenner, majkom televizijskih zvezda Kim, Khloe i Kourtney Kardashian. “Dina bi želela da porazgovara sa Kris o tome kako su njene devojke uspele tako dobro izdržati svu tu medijsku pažnju. Lindsay i Kim su navodno postale jako bliske pre nego što je Lohan završila u zatvoru”, navodi magazin TMZ.

2 KOMENTARA

  1. Bila jednom jedna devojcica.Poslali su je na ljetovanje jer je imala tetu na moru.Nakon sto je kupila sladoled otišla je plivati.Nakon toga ona se zaklela da ce se osvetiti svakome ko procita ovaj post i ne nalepi ga na 10 komentara.Ako to ne uradis majka ce ti umreti za 4 sata a ona ce ti se u ponedeljak uvece usunjat..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.