416
Lindsay Lohan je švorc

Lindsay Lohan je švorc

416
SHARE

Lindsay Lohan nedavno je pala na testiranju za drogu, ali kako stvari stoje, to je samo jedan od njenih problema. Američki tabloidi tvrde da starleta ima ozbiljnih finansijskih problema, iako je uoči odlaska u zatvor bila obasipana poslovnim ponudama. LiLo je navodno bankrotirala i što je najgore, nema novih izvora prihoda. “Lindsay je finansijski u ozbiljnim problemima. Njena majka, Dina, pokušava na sve načine spojiti kraj s krajem i platiti advokate, ali u poslednje vreme joj to ne uspeva”, rekao je izvor blizak mladoj glumici.

“Svi misle da je porodica Lohan bogata, ali kad bi saznala istinu, šokirali bi se”, tvrdi isti izvor. LiLo navodno živi samo od honorara koje povremeno dobije za editorijale, a niti jedan njen film nije bio veliki hit. Zbog nedavnog testiranja na drogu, mogla bi ponovo završiti u zatvoru što će je koštati uloge u filmu o pornozvezdi Lindi Lovelace. Taj je film jedini potencijali hit koji bi Lindsay mogla snimiti u skorije vreme. “Situacija je vrlo tužna. Ona je švorc i porodica je švorc”, rekao je izvor.

36 KOMENTARA

 1. KOJI STE VI DEBILI.mogu da pišem i normalno,ali na kompu volim da pišem velikim slovima..BOLJE ĆUTI DEBILU

 2. nemam nameru da cutim, to mozes samo ti, jadnice, koga ti volis, kuravu najvecu u hollywoodu, umri umri umri… debil ti je keva sto te izlegla pizda ti materina ona procvetala ! psuj ti svoju kevu sto te izlegla,a ne mene, kretencino zaostala. :)

 3. Ima par njenih filmova koje ja mnogo volim, i par njenih pesama…. To što se drogira nema nikakve veze… Ok mi je… Nadam se da će oped ta da se stabilizuje… Da je ružna nije, ali kad se našminka. ;)

 4. mvspj po ovome se vidi da si lezbejka.podržavaš lezbejke.to je bolesno,pa bog kada je stvarao svet stvorio je adama i evu!!!!!!!!!JADNICE

 5. E, Vlado, ne lupaj više! Ako nisi znao… danas je sve, pa čak i homoseksualizam, normalno!
  Ne voli, zapravo mrzim da vidim lezbejke i pedere zajedno, ali pošto je ovo 21. vek moramo se navići da živimo sa tim! 
  Inače… smiri se više i ne napadaj više ljude sa toliko uvreda bez i trunke razloga!
  I MVSPJ je u pravu! Definitivno se slažem sa njom!

 6. e pa to nije normalno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOLIKO SI RETARDIRANA!!!!!!!!!!!!!!PA ŠTA AKO JE 21 VEK,TO NIJE NORMALNO

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.