Start Stars Hot News! Lindsay Lohan izmislila da je izgubila pasoš kako bi izbegla suđenje?

Lindsay Lohan izmislila da je izgubila pasoš kako bi izbegla suđenje?

SHARE

Lukava Lindsay Lohan, koja se trenutno nalazi u Cannesu, navodno je izmislila da je izgubila pasoš kako bi izbegla suđenje u Beverly Hillsu. “Lindsay je otišla na aerodrom kako bi se vratila kući, ali je shvatila da nema pasoš”, izjavio je njen advokat Shawn Chapman Holley.

Podsetimo, Lindsay je 2007. godine uhapšena jer je vozila u alkoholisanom stanju i pod uticajem droge zbog čega je osuđena na 24 sata zatvora, deset dana dobrotvornog rada i naredbu da mora proći program odvikavanja od alkohola. No, u zatvoru je bila samo 84 minute te je dobila tri godine uslovne kazne.

Budući da je kontroverzna glumica prekršila uslovnu, zbog toga što nije prošla program odvikavanja, ovih bi se dana trebala pojaviti na losanđeleškom sudu gde će se utvrditi je li zaista prekršila kaznu. U slučaju da jeste – Lindsay ne gine zatvor.

Baš zbog toga, Lindsay je navodno izmislila da je izgubila pasoš te da zbog toga neće stići na sud, ali čim joj je rečeno da će biti uhapšena i privedena u slučaju da se ne pojavi, glumica je promenila ploču i navodno čini sve kako bi dobila privremeni pasoš sa kojim će moći otputovati u Los Angeles.

OSTAVI KOMENTAR