Start Stars Hot News! Lindsay Lohan izbačena iz kluba jer je bivšu devojku gađala čašom u...

Lindsay Lohan izbačena iz kluba jer je bivšu devojku gađala čašom u glavu

SHARE

Problematična glumica opet je u centru pažnje zbog svog ponašanja koje joj je obezbedilo zabranu ulaska u jedan losanđeleski klub.

Američka je glumica zamoljena da napusti noćni klub Trousdale u Los Angelesu nakon što je, navodno, čašom gađala svoju bivšu devojku Samanthu Ronson. “Samantha u klubu radi kao DJ, otišla je da sedne za sto i popije piće sa svojim prijateljima kada je dojurila Lindsay i bacila joj čašu u glavu. Nije je pogodila, a staklo se rasipalo oko celog stola. Samantha je bila vrlo potresena”, izjavio je očevidac za New York Post i dodao kako je vlasnik kluba zamolio glumicu da ode te rekao da se “više nikada ne sme vratiti”.

Uprkos incidentu, Samantha je nastavila raditi, a kasnije je na svom Twitter profilu napisala: “Upravo mi je doletela čaša u glavu… Hmmm, pitam se ko je to uradio?” U intervjuu koji je sledećeg dana dala za jedan internetski portal, na pitanje o razlogu zbog kojeg je Lindsay to učinila, Samantha je kratko rekla: “Ne znam, ona je jedna vrlo besna osoba”.

OSTAVI KOMENTAR