207
Lindsay Lohan “ispalila” Maxa Georgea

Lindsay Lohan “ispalila” Maxa Georgea

207
SHARE

lindsay lohan

Max George iz grupe The Wanted navodno je pozvao Lindsay Lohan da pođe sa njim na odmor, ali ga je ona odbila, tvrdi glumičin otac Michael Lohan.

Max i Lindsay zbližili su se tokom poslednjih godinu dana i dosta se pričalo da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Glumica je nedavno napustila rehabilitacioni centar, gde se odvikavala od alkohola i lečila druge probleme koje ima, te je odlučila da za putovanje sa Maxom verovatno nije najbolja ideja za njeno zdravlje. Lindsay se nedugo nakon izlaska na slobodu susrela sa Maxom u Los Anđelesu, gde su prisustvovali jednoj žurki, ali njen otac tvrdi da ona nije prišla ni blizu alkohola, i da je zbog toga odlučila i da otkaže putovanje sa pevačem The Wanteda, koji je poznati ljubitelj ludog noćnog provoda.
“Max je pozvao Lindsay da otputuju van grada i ona je mislila da je to loša ideja. Razgovarao sam sa ljudima oko nje koji su rekli da ona nije pila alkohol na žurki, a razgovarao sam i sa njom i ona je potpuno dobro”, rekao je Michael za RadarOnline.

Izvor: Life Content

10 KOMENTARA

  1. Pa nije ga “ispalila” jer bi to onda znacilo da ga je iskulirala ili ignorisala.Samo mu je rekla da mozda to nije najbolja ideja jer se trenutno lijeci od poroka.Gledala je sta je najbolje za nju,i ja se slazem sa njom.Zelim joj brz oporavak a Max ce sigurno razumijeti.Jao @Bravo sto ti umijes da lupis i ostanes ziv…

  2. nzm dal je ovo tacno,posto su svi americki tabloidi objavili da je ona odmah  otisla na neku zurku posle izlaska iz rehabilitacionog centra i da je bila sa maxom,i da se napila toliko da su morali da je nose…

  3. Pa nije ni prva ni poslednja koja ga je ispalila hahahahah
    Obama ih je ispalio
    1D ih je ispalio i mozemo do ssutra nabrajati hahahaahahahah

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.