Start Stars Hot News! Lindsay Lohan “ispalila” Maxa Georgea

Lindsay Lohan “ispalila” Maxa Georgea

SHARE

lindsay lohan

Max George iz grupe The Wanted navodno je pozvao Lindsay Lohan da pođe sa njim na odmor, ali ga je ona odbila, tvrdi glumičin otac Michael Lohan.

Max i Lindsay zbližili su se tokom poslednjih godinu dana i dosta se pričalo da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Glumica je nedavno napustila rehabilitacioni centar, gde se odvikavala od alkohola i lečila druge probleme koje ima, te je odlučila da za putovanje sa Maxom verovatno nije najbolja ideja za njeno zdravlje. Lindsay se nedugo nakon izlaska na slobodu susrela sa Maxom u Los Anđelesu, gde su prisustvovali jednoj žurki, ali njen otac tvrdi da ona nije prišla ni blizu alkohola, i da je zbog toga odlučila i da otkaže putovanje sa pevačem The Wanteda, koji je poznati ljubitelj ludog noćnog provoda.
“Max je pozvao Lindsay da otputuju van grada i ona je mislila da je to loša ideja. Razgovarao sam sa ljudima oko nje koji su rekli da ona nije pila alkohol na žurki, a razgovarao sam i sa njom i ona je potpuno dobro”, rekao je Michael za RadarOnline.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR