782
Lindsay Lohan deli savete mladim zavisnicama u klinici za odvikavanje

Lindsay Lohan deli savete mladim zavisnicama u klinici za odvikavanje

782
SHARE

Lindsay Lohan preuzela je ulogu savetnice devojkama koje je upoznala na rehabilitaciji. Glumica koja se nakon nešto manje od dve nedelje provedene iza rešetaka po nalogu suda morala prijaviti u kliniku za odvikavanje UCLA Medical Center svoje probleme sa drogom i zakonom neuspešno rešava već nekoliko godina ali misli da je dovoljno kompetentna da bude savetnica sličnim problematičnim osobama.

Jedan izvor za TMZ tvrdi kako se LiLo iskreno trudi i zaista želi pomoći savetom. “Sjajna je. Prošla je kroz puno toga, sudija je prema njoj bila oštra pa se LiLo u zatvoru družila sa ubicama i čak se sa nekima od njih i sprijateljila”, rekao je izvor i dodao da glumica sada u klinici želi da inspiriše ostale zavisnice i da im pomogne da istraju na pravom putu, sa kojeg je sama već i previše puta skrenula. Navodno LiLo u klinici ne dobija nikakav specijalni tretman s obzirom na zvezdani status već su medicinske sestre baš zbog toga prema njoj još oštrije.

153 KOMENTARA

 1. malo,sad odmaramo na drwetu,uspela sam da se popnem wishe od nje… xD… pozzz i ona tebe… wolim teee…

 2. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1VLADA NAJVIŠE NA SVETU VOLI-MILEY,SANDRU,NINU,sk8er girl AND SANJU.VOLIM VAS PUUUUUUUUUUUNOOOOOOOOOOOO

  SANJA ŠALJEM TI VELIKI POZDRAV…ŠTA RADIŠ

 3. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1VLADA NAJVIŠE NA SVETU VOLI-MILEY,SANDRU,NINU,sk8er girl AND SANJU.VOLIM VAS PUUUUUUUUUUUNOOOOOOOOOOOO

  SANDRA I JA TE VOOOOOOOOOOOOOLIM::::::KRALJICE MOJA::::::ŠTA RADIŠ:::DA LI SU VAM SE I DANAS DESILE DOGODOVŠTINE KAO JUČE::::

 4. aha,jutros smo se izgubile na nekoj njiwi,a sinoc u nekoj shumetini,ne znamo ni mi gde,tako da zato nismo bili sinoc tu… xD… lude smo,majke mi… shta ima kod tebe? kako si? shta radish?

 5. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1VLADA NAJVIŠE NA SVETU VOLI-MILEY,SANDRU,NINU,sk8er girl AND SANJU.VOLIM VAS PUUUUUUUUUUUNOOOOOOOOOOOO

  BIO SAM OPET JUTROS,SA DRUŠTVOM NA BAZENu,PA SAM BIO KOD DRUGARICE DA JOJ DAM LEKTIRU,ZATIM SAM KUPIO NEMAČKI BRAVO NA NASLOVNOJ JE-MILEY::::BAŠ SAM SREĆAN,ŠTO SE TI I TAŠA TAKO EKSTRA PROVODITE.JOŠ DA SNIMATE ŠTA RADITE I MOGLE BISTE PRIKAZIVATI HUMORISTIČKU SERIJU POD NAZIVOm-SEOSKE AVANTURE-SANDRE I TAŠE:::SADA SAM SE BAŠ VRATIO IZ CENTRA:IZLAZIO SAM SA DRUŠTVOM::::VEOMA SAM SREĆAN ZBOG VAS:::::VOLIM TE PUNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SANDRA I ŽELIM I TEBI I TAŠI JOŠ PUNO DOGODOVŠTINA I SUPER PROVODA NA SELU:::VOLIM VAS.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.