164
Lindsay Lohan bi da postane majka

Lindsay Lohan bi da postane majka

164
SHARE

Lindsay Lohan navodno je spremna da dobije dete u narednih godinu dana.

Kako prenosi Now magazin, Lohan je u vezi s nemačkim dizajnerom Philippom Pleinom i već je spremna da s njim dobije bebu, i to pre nego što u julu napuni 26 godina.

“Lindsay želi da bude majka što je pre moguće”, otkriva izvor navodno blizak glumici. ” Njena mama Dina Lohan je rodila Lindsay s 24, pa je i ona oduvek želela da dobije decu u svojim dvadesetim”.

12 KOMENTARA

  1. Ja iskreno verujem da ce je dete potpuno promeniti postace bolja…
    Verujemo u tebe Lindsay!!Ja sam uz tebe!!! :****

  2. pod 1. jadni ste sto verujete u ovo sto novinari bez pametnijeg posla izmisljaju o njoj
    pod 2. jadno je to sto ste rekli… stvarno vas zalim, vidi ste da ste decurlija koja odratsa uz justina bieber-a i selenu gomez. RIP

  3. I ja mislim da bi se Lindsay dosta promenila kad bi imala dete. Imala bi razlog za život i sigurna sam da bi shvatila koliko je bitno da dete ima normalnu i zdravu majku i mislim da bi kao i svka normalna majka učinila sve da tom detetu bude najbolje… E, sad… Koliko je tačno to da ona želi da postane majka…

    Inače, uđem ja sad na vikipediju i vidim da je Lindsay u javnom svetu još od svoje 3. godine i onda mi sve postaje jasno. Ranije sam se pitala zašto sebi tako uništava život, a sad kad sam ovo videla…. Ti roditelji nisu normalni… Kako su mogli da dozvole da Lindsay na taj način izgubi detijstvo? :roll:

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.