Start Stars Hot News! Lily Cooper i Cheryl Cole: Rat oko prasića

Lily Cooper i Cheryl Cole: Rat oko prasića

SHARE

null

Lily Cooper (ranije poznata kao Lily Allen) izazvala je pravi bes fanova Cheryl Cole nakon što je obećala da će zaklati prase za osobu koja uplati najviše novca, a on će biti prosleđen Comic Relief fondaciji.

Taj potez naišao je i na zgražavanje dela njenih fanova, a Lily im je odgovorila: “Možete li prestati da mi tvitujete o klanju prseta u humanitarne svrhe! To su svinje koje se uzgajaju da bismo ih jeli, ne vidim gde je tu problem. Jedan od mojih sledbenika vegeterijanaca je predložio da pobednik ima pravo da poštedi svinju, tako da svi mogu da se uključe u ovo. Na kraju, priznajem da sam mogla biti malo senzitivnija. Ako vi hipiji ipak možete da mi se skinete s grbače, bila bih vam zahvalna.”

null

Celu situaciju jedva su dočekali fanovi Cheryl Cole, s kojom je Lily već godinama u ratu, a svađa je obnovljena nakon što je pevačica vređala grupu Girls Aloud čija je Cheryl članica. Nakon što je dobila na desetine uvreda, Lily je napisala: “Gospode bože, ovi vegani su ludaci, luđi su i od najgorih fanova Cheryl Cole.” Čekamo reakciju Cheryl!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR