Start Stars Hot News! Lily Allen se udaje?

Lily Allen se udaje?

SHARE

Pevačica Lily Allen navodno bi uskoro mogla izreći sudbonosno da. Kako prenose britanski mediji, Lily i njen dugogodišnji dečko Sam Cooper su se verili, a planiranjem venčanja navodno će odagnati tmurne misli. Podsetimo, pevačica je nedavno, u šestom mesecu trudnoće, izgubila dete. Par je trebalo da dobije sina.

“Svi su jako ponosni na Lily. Napravila je popis stvari pomoću kojih će prebroditi tu strašnu tragediju. I sama je svesna da joj ništa neće odagnati bol koju oseća zbog gubitka Samovog deteta. Prošle joj je nedelje Sam rekao da ne može živeti bez nje i da želi da se venčaju. Oduvek su se planirali venčati negde u budućnosti, ali sad je došlo vreme za to”, ispričala je jedna od prijateljica pevačice.

“Lily se polako oporavlja od šoka zbog svega što je prošla. Rekla je Samu da joj treba vremena da rane zarastu, ali neće sebi dopustiti da umre od slomljenog srca. On joj u ovim trenucima daje puno podrške. Lily je borac i kaže da, ako uspe prebroditi ovo, može proći kroz sve”, dodala je.

OSTAVI KOMENTAR