Start Stars Hot News! Lily Allen odustaje od muzike zbog trudnoće

Lily Allen odustaje od muzike zbog trudnoće

SHARE

Iako je donedavno gotovo bezbrižno skakala na Big Chill i Glastonbury festivalu, britanska pevačica Lily Allen najavila je da se povlači iz sveta muzike. Razlog tome je trudnoća koju, nakon što je pre nekoliko godina imala spontani pobačaj, čuva po svaku cenu.

O svom prvom neuspelom pokušaju progovorila je za the Sunday Times. “Prestala sam uzimati kontracepciju i dogodilo se nedelju dana kasnije. Ali je zatim postalo zaista teško, imala sam komplikacije, nedelju i po sam krvarila, a morala sam obaviti i mnoga snimanja”, rekla je Lily i dodala kako se zbog svega toga sada vrlo boji za svoje dete. “Protekla tri meseca živim u strahu”, priznaje.

Iako je prošla kroz pakao, mlada pevačica kaže kako je ništa ne može sprečiti da postane majka, što želi od svoje sedme godine. Takođe je rekla kako joj nije problem žrtvovati muzičku karijeru zbog porodice te da svojoj deci neće pričati o sebi kao o pop zvezdi. Smatra, naime, da taj deo njenog života nije vrlo bitan. “To je nešto što sam radila, u čemu sam uživala i čemu bih se mogla vratiti u budućnosti. Ali moram verovati da postoji i nešto drugo. Posvetiće se odgoju dece u što normalnijem okruženju”, objasnila je Lily.

OSTAVI KOMENTAR