Start Stars Hot News! Lily Allen: Iako sam otvorila butik nisam modna dizajnerka

Lily Allen: Iako sam otvorila butik nisam modna dizajnerka

SHARE

Iako je otvorila sopstveni butik, Lily Allen ne zna da dizajnira odeću već samo obožava da prati modu. Pop pevačica i njena sestra, Sarah Owen nedavno su u Londonu otvorile butik s vintage odećom, “Lucy in Disguise”. Njih su dve bile jako zainteresovane da pokrenu posao u modnoj industriji kako bi mogle biti kreativne, a bez potrebe da kreiraju svoju sopstvenu odeću.

“Obožavam starinsku odeću i htela sam ljudima pokazati kako odlično može izgledati takav stil odevanja. Ni moja sestra ni ja nismo modne dizajnerke, ali obožavamo modu u koju sada možemo kreativno biti uključene koliko god to želimo i možemo”, rekla je Lily.

25-godišnja pevačica, koja očekuje svoje prvo dete s dečkom Samom Cooperom, tvrdi kako nije zabrinuta zbog rada sa sestrom i veruje kako će njih dve stvoriti uspešan posao: “Zajedno smo osmislile poslovni koncept. Obožavam raditi sa sestrom i mislim da je velika prednost kada možeš birati s kim ćeš raditi. Verujemo jedna drugoj u potpunosti i vrlo smo srećne što imamo jedna drugu”.

OSTAVI KOMENTAR