Start Stars Hot News! LiLo zabušava: odradila samo 60 od 480 sati društveno korisnog rada

LiLo zabušava: odradila samo 60 od 480 sati društveno korisnog rada

SHARE

Lindsay Lohan “zabušava” kad je u pitanju odrađivanje njene kazne zbog krađe 2,5 hiljade dolara vredne ogrlice. Naime, LiLo kao deo kazne mora da odradi 480 sati društveno korisnog rada, ali je dosad odradila svega 60.

“Lindsay je prošla kurs za odvikavanje od krađe, ali zabušava kad su u pitanju časovi društveno korisnog rada. Njen tim joj savetuje da se dovede u red i uz ostale poslovne obaveze to odradi što pre, kako bi pokazala sudiji da se zaista uozbiljila i promenila, ali ona ih ignoriše. Vodi se time da ima godinu dana za izvršenje društveno korisnog rada pa je to sad i ne brine previše”, navodi izvor blizak problematičnoj glumici.

LiLo je dosad odradila svega 60 od 480 sati društveno korisnog rada u Ženskom centru, a čeka je i odrađivanje 100 sati u losanđeleskoj Gradskoj mrtvačnici. Zabrinutost oko ovoga izrazio je i Lindsayin otac Michael: “Advokati su uradili sve da je zadrže izvan zatvora i poslednja stvar na svetu koju želim da vidim je da ne odradi kaznu pa zbog toga završi iza rešetaka”.

OSTAVI KOMENTAR