132
LiLo zabušava: odradila samo 60 od 480 sati društveno korisnog rada

LiLo zabušava: odradila samo 60 od 480 sati društveno korisnog rada

132
SHARE

Lindsay Lohan “zabušava” kad je u pitanju odrađivanje njene kazne zbog krađe 2,5 hiljade dolara vredne ogrlice. Naime, LiLo kao deo kazne mora da odradi 480 sati društveno korisnog rada, ali je dosad odradila svega 60.

“Lindsay je prošla kurs za odvikavanje od krađe, ali zabušava kad su u pitanju časovi društveno korisnog rada. Njen tim joj savetuje da se dovede u red i uz ostale poslovne obaveze to odradi što pre, kako bi pokazala sudiji da se zaista uozbiljila i promenila, ali ona ih ignoriše. Vodi se time da ima godinu dana za izvršenje društveno korisnog rada pa je to sad i ne brine previše”, navodi izvor blizak problematičnoj glumici.

LiLo je dosad odradila svega 60 od 480 sati društveno korisnog rada u Ženskom centru, a čeka je i odrađivanje 100 sati u losanđeleskoj Gradskoj mrtvačnici. Zabrinutost oko ovoga izrazio je i Lindsayin otac Michael: “Advokati su uradili sve da je zadrže izvan zatvora i poslednja stvar na svetu koju želim da vidim je da ne odradi kaznu pa zbog toga završi iza rešetaka”.

4 KOMENTARA

  1. glupaca. sama je kriva sto je stigla tamo gde sad jeste,ali mislim da nije fer da ne odradi sad ovo.strpala bi je zatvor,ne bih joj dala da izlazi iz njega,i na kraju ce se opametiti.samo mi je zao sto se uvek izvlaci zato sto je zaboga VIP licnost..omggg..ona je jednostavno ista kao i svi ostali koji su zavrsili u zatvoru..glupaca..uuf!
    btw,smarate sa ovom….nazovi pevacicom i glumicom (koja to nije)

  2. Bas se upropastila..Pre je bila puna neke pozitivne energije,a sad…Ali,sama je kriva za to sto joj se desava.Pored svih para koje ima,ona jos i krade? -.- To je problem sa tim takozvanim ‘zvezdicama’.Misle da tim sto ih ljudi prepoznaju na ulici i sto imaju brdo para da im je sve dopusteno.A ne vide da sami sebe unistivaju,polako ali sigurno.Tako je i Amy,sve dok nije izgubila zivot,a to je nesto sto slava i pare ne mogu da vrate.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.