Start Stars Hot News! LiLo ukrali torbu s hiljadama dolara i pasošem

LiLo ukrali torbu s hiljadama dolara i pasošem

SHARE

Lindsay Lohan je tokom vikenda na Havajima ostala bez torbice u kojoj je nosila gomilu novca i pasoš. Glumici je neko Chanel ručnu torbu vrednu pet hiljada dolara ukrao iz automobila, a u njoj joj je bila i avionska karta i svi dokumenti.

U audio zapisu koji poseduje američki TMZ glumica paniči zbog krađe koja se dogodila dok je bila na zabavi na Havajima. “Bila je u velikom belom džipu, koji je bio zaključan. Neko je verovatno provalio kroz prtljažnik jer nema nikakav alarm. Ostavila sam sve unutra, ličnu kartu, gotovinu, avionsku kartu, sve. Moram to da vratim. Ubiću nekog ako će me ispitivati zašto nisam došla na saslušanje”, paničila je LiLo.

Svi gosti na partiju su joj pomagali da pronađe torbu, a došla je i policija. Ali, torba je pronađena tek ujutro. Jedan od članova glumičinog tima koji s njom putuje i vodi brigu o njenom prtljagu uočio je sumnjivog lokalnog stanovnika koji je negirao da zna išta o torbici, ali posle ju je doneo i rekao kako ju je pronašao na ulici. U torbi su i dalje bili dokumenti, ali sva je gotovina nestala.

OSTAVI KOMENTAR