131
LiLo sad tuži dadilja koju je zamalo pregazila automobilom

LiLo sad tuži dadilja koju je zamalo pregazila automobilom

131
SHARE

Glumica Lindsay Lohan ne može da izbegne probleme pa će još jednom sesti na optuženičku klupu. Naime, tužbu protiv Lohan podigla je dadilja Nubia Del Carmen Preza, koja tvrdi da ju je glumica umalo pregazila svojim automobilom.

Nesreća se dogodila u septembru 2010. godine, nedugo nakon što se Lindsay vratila s odvikavanja. Dadilja je, vozeći dete u kolicima, prelazila preko jedne raskrsnice  u Los Anđelesu, kada je Lohan na nju naletela svojim automobilom. Automobil je, navodno, udario u kolica. Dete srećom nije povređeno, ali Preza tvrdi da je ona pretrpela povrede.

Jedan od svedoka tad je rekao: “Lindsay je prošla kroz crveno i udarila ih. Nije to bio jak udarac, ali je došlo do kontakta. Skretala je udesno, stala na dve sekunde i onda produžila dalje”. Ova tužba mogla bi doneti ozbiljne probleme slavnoj glumici, koja je još uvek na uslovnoj kazni.

3 KOMENTARA

  1. Iskreno,ne volim LiLo ali mislim da ta dadilja sad preteruje…mislim svake druge nedelje citam kako je LiLo optuzena i sad ovo krava hoce da je ‘dokrajci’. Iskreno zao mi je malo..ali jbg :/

  2. A što se nija javila u septembru 2010. god neg sad našla nešto srat. Nisam neki fan od Lindsey al ne volim nepravdu. -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.