Start Stars Hot News! LiLo pod policijskom istragom?

LiLo pod policijskom istragom?

SHARE

Lindsay Lohan navodno je pod kriminalnom policijskom obradom jer je bila umešana u incident koji je završio s fizičkim povredama.

Problematična glumica, koja je trenutno na rehabilitaciji u Betty Ford Centru, nasrnula je na jednog člana osoblja centra pre nedelju dana, javljaju američki mediji.

Predstavnik policije u Palm Desertu potvrdio je kako je jedan član osoblja iz tog centra zatražio “zakonsko gonjenje” jedne osobe, ali nije želeo da precizira radi li se o Lindsay. Ceo incident dogodio se nakon što je pozvano osoblje kako bi prekinulo zabavu štićenika centra, na kojoj je alkohol tekao u potocima. Lohanin otac Michael tvrdi kako ona nije učestvovala na toj zabavi i kako je nakon zabave bez problema prošla testiranje na alkohol i drogu.

“LiLo je sada premeštena u drugi objekt u vlasništvu centra kako bi bila sigurna, ali i zato da bi izbegla moguće razmirice s jednom osobom s kojom se nikako ne slaže. Zbog incidenta koji se dogodio, shvatila je kako bi mogla imati problema jer se s tom osobom nikako ne slaže. Zato se sklonila, kako ne bi upropastila sav trud koji je uložila u oporavak”, rekao je izvor.

OSTAVI KOMENTAR