187
LiLo nije oprostila Pitbullu i odbila njegov poziv na MTV VMA

LiLo nije oprostila Pitbullu i odbila njegov poziv na MTV VMA

187
SHARE

Lindsay Lohan očigledno nije uvažila izvinjenje Pitbulla zbog toga što je u negativnom kontekstu spominje u jednoj svojoj pesmi. Glumica je ignorisala njegov poziv da mu se pridruži na MTV-jevoj dodeli video nagrada, koji joj je on uputio u znak pomirenja.

LiLo tuži repera zbog spominjanja njenog imena i očigledno joj nije ni na kraj pameti da zakopaju ratnu sekiru. “Bila je to pozitivna stvar. Nisam želeo nikoga da uvredim ili da naškodim nečijoj karijeri. Ovde sam samo da pomognem”, rekao je ranije reper. Na dodeli nagrada ipak se nije pojavio s LiLo, već je došao u pratnji glumice Natalie Martinez.

9 KOMENTARA

  1. @smoki to je isto kao kad su pricali za demi lovatoi amy winehouse
    msm kako bi tebi bilo da se drogiras i to a neko te u pesmi pomene i osudjuje te zbog toga taman kad si se ti oporavila,ali ok samo neka svi pricaju najgore za lilo,kada je posalju u grob(kao sto su amy winehouse)bice im zao…samo kazem

  2. slazem se sa @chg…linday je jedna od najboljih glumica koje postoje…nije fer sto joj ovo rade….kao sto je chg rekla, kad je oeraju u grob, bice im zao -.-

    ♥ stay strong lindsay ♥

  3. Nece nju niko da otera u grob,ona ce sama sebe da otera u grob.Sve sto je radila,radila je sebi,svesno.Tako da jedna pesma njoj ne moze nista.Njoj sada treba paznja,jer je do sada imala samo negativnu,pa pokusava da je dobije bilo kako.Predugo je bila poznata po losim stvarima,sada je malo kasno da se povrati i da svi zaborave sta je radila.Pitanje je da li se uopste oporavila.Sama je sebe unistila.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.