382
Lilo ipak ne ide u zatvor – zabrana ispijanja alkohola joj je...

Lilo ipak ne ide u zatvor – zabrana ispijanja alkohola joj je istekla

382
SHARE

Lindsay Lohan ipak neće u zatvor zbog činjenice da je testiranje na alkohol sprovedeno 17. juna pokazalo da je “zavirila u čašicu”.

Sud u Los Anđelesu je na saslušanju utvrdio da je Lindsay, koja se nalazi u kućnom pritvoru, istekla zabrana konzumiranja alkohola. Tužilaštvo je tražilo od suda da se Lindsay ukine kućni pritvor i da se osudi na zatvorsku kaznu.

Iako joj sud ne zamera što opet pije, Lilo mora da odgovara zbog zabave, odnosno roštilja za prijatelje, kojeg je priredila u svojoj kući. Sud joj je do isteka kućnog pritvora zabranio partijanje i “sve što bi moglo biti nalik zabavi”. Podsetimo, Lohan odslužuje 35 dana kućnog pritvora zbog krađe ogrlice. Svoj 25. rođendan će 2. jula moći da proslavi bez ikakvih zabrana.

48 KOMENTARA

  1. ja ne volim tako da upredjujem posto ako tako gledamo karlesua je nosila plavu majicu pre par godina i sada je gaga nosi :D mislim tako nesto :D meni je muzika bitna… nista bitno :D a prodaja je bitna jer se po tome vidi ko kakvo mesto zauzima trenutno u muzickoj industriji :( ali ima mnogo albuma koji su savrseni a nisu se dobro prodavali… prvi primer je holly valance-state of mind koja je pokrenula electropop zvuk 2003. kriticari su ga nazvali remek delom :D i druzila se sa britney tada :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.