103
LiLo će najverovatnije u zatvor, pitanje je samo na koliko

LiLo će najverovatnije u zatvor, pitanje je samo na koliko

103
SHARE

Lindsay Lohan ponovo se pojavila na sudu u Los Anđelesu kako bi se izjasnila prihvata li nagodbu u vezi optužnice po kojoj se tereti za krađu ogrlice.

Ipak, sudija joj je dala još malo vremena da odluči želi li da se nagodi i prizna da je kriva, a konačnu odluku treba doneti 25. marta.

LiLo je već ranije bilo ponuđeno da se nagodi pa će u zatvor na šest meseci, no njen advokat našla se sa sudijom i pokušala je da je nagovori da smanji kaznu, to jest, da glumica uopšte ne završi u zatvoru. Američki mediji pišu kako je sudija neumoljiva pa će LiLo sigurno u zatvor, na period ne kraći od šest, ali ni duži od devet meseci. Ako ne pristane na nagodbu, Lindsay će ići na suđenje, a u slučaju da je sud proglasi krivom, preti joj puno duža kazna zatvora. Trenutno je na slobodi uz jemstvo.

7 KOMENTARA

  1. Ja stvarno ne znam u sta se ova cura pretvorila,razocarava me sve vise i vise,dan po dan! Od jedne CoOL devojke pretvorila se u partijanericu,drogerasicu,poznata je samo po ispijanju,skandalima…Sta reci sem JADNO i ZALOSNO! :(

  2. kako me nervira,volim je ali ona ne moze da se opameti uh sta je sa njom,pre je bila bas slatka i talentovana devojka,mislim da se u njoj jos krije takva devojka ali ako ovako nastavi takva devojka ce vecito biti zarobljena u njoj

    • ovo nema veze sa Miley, a sto se tice LiLo razocarala me je po ko zna koji put, nema najlepsi glas na svetu ali ima dobre pesme, a sto se tice Britney, to kad je ona bila posrnula pop princeza to je bilo davne 2007, ovo je 2011, izdaje sedmi studijski album koji je fantastican, pesme su vec procurele…..

  3. @mia slazem se,pesme su procerule na internet msm u stvari ceo album! Link:  http://tracara.com/ http://www.mixpod.com/  Uzivajte!! Mia pozz :) 

  4. Koje ovo veze ima sa Miley!? Ona nikada nije uradila nesto za sta moze u zatvor da zavrsi, a Britney se opametila i vratila se karijeri, ne uporedjujte Brintey i Miley sa Lindsay!

  5. JEBALA VAS LILO U PO PIZDE! MRS U PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZ.. ALA STE NAPORI VISE -.-‘

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.