Start Stars Hot News! Lil Wayne: u zatvoru sa prvi put pročitao Bibliju

Lil Wayne: u zatvoru sa prvi put pročitao Bibliju

SHARE

Lil Wayne pre deset meseci osuđen je na zatvorsku kaznu od godinu dana zbog nošenja poluautomatskog vatrenog oružja pronađenog u njegovom busu kojim putuje po turnejama.

Nakon što je odslužio 10 meseci, pušten je na uslovnu slobodu. Odmah po izlasku najavio je rad na novom albumu i snimio naslovnicu za časopis Rolling Stone. Osim toga, dao je i intervju u kojem je opisao svoje vreme provedeno u ćeliji.

Kaže kako je bio najbolji u kartanju Una, a od ostalih aktivnosti radio je i na telefonskoj liniji za pomoć mladima sa samoubilačkim mislima. Kad ne bi služio društvu ili se igrao, Lil Wayne čitao je i knjige. “Po prvi put sam pročitao Bibliju”, rekao je te dodao kako je pročitao i brojne rock biografije od Joan Jett, Jima Morrisona, Marvina Gayea pa sve do Anthonyja Kiedisa, pevača Red Hot Chili Peppersa koja je na njega ostavila poseban utisak.

Ipak, zadnjih mesec dana nije radio ništa jer ih je proveo u samici. Tamo je stavljen nakon što su mu čuvari pronašli iPod. Tada je vreme kratio sedeći na prozoru i brojeći automobile koji prolaze

OSTAVI KOMENTAR