Start Stars Hot News! Lični trener 1Dja otkriva još tajni o bendu: Liam Payne ima telo...

Lični trener 1Dja otkriva još tajni o bendu: Liam Payne ima telo kao Brad Pitt!

SHARE

liam

Nije tajna da su momci iz One Directiona počeli naporno da vežbaju kako bi se doveli u formu, zbog čega su unajmili ličnog trenera, koji je sada otkrio da iako većina veruje da je Harry Styles član benda sa najboljim telom, tu titulu zapravo zaslužuje Liam Payne.

Anonimni izvor rekao je za Yahoo Omg da mu se poverio Ramzy Khachnik, menadžer ličnog trenera Marka Jarvisa, koji radi sa momcima, da Liam može da se pohvali mišićima o kojima Harry i ostali momci iz benda mogu samo da sanjaju. “Harry nema telo kao Brad Pitt, ali Liam ima. On ima najbolje telo, a sada i pločice na stomaku. On najbolje reaguje na treninge i najviše uživa u njima”, preneo je ovaj portal. Ali, to ne znači da Harry puno zaostaje za njim. “Mark kaže da je Harry izrastao u muškarca. Rešio se sala i njegovo telo se zaista promenilo. Sada je snažniji i mišićaviji. Ipak, on nikad neće biti kao Liam, jer ima drugačiji tip tela.”

harry

Izvor je otkrio i da je najteže bilo raditi sa Zaynom. “Isprva, on nije bio zainteresovan, ali sada kada se verio želi da izgleda najbolje što može. On sada vidi koliko se promenio izgled ostalih momaka iz benda, pa se zaista posvetio treninzima. Njegove ruke sada izgledaju potpuno drugačije. Činjenica da je srećan i veren ga je ohrabrila da trenira i da izgleda bolje.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR