120
Liberty Ross i Rupert Sanders se razvode

Liberty Ross i Rupert Sanders se razvode

120
SHARE

Liberty Ross podnela je zahtev za razvod braka sa filmskim režiserom Rupertom Sandersom, nekoliko meseci nakon što je otkriveno da ju je varao sa Kristen Stewart.

U zahtevu se navode nepomirljive razlike kao razlog razvoda njihovog desetogodišnjeg braka, a zatražili su da podele starateljstvo nad sinom Tennysonom i kćerkom Skylom, prenose mediji. Par se našao u središtu skandala kada su se pojavila Rupertove fotografije sa Kristen Stewart, koja je u to vreme bila u vezi sa Robertom Pattinsonom, a sa kojom je sarađivao na filmu “Snow White And The Huntsman”. Nakon izbijanja skandala, Rupert je objavio saopštenje u kojem se izvinjava porodici zbog bola koji im je naneo i da se nada će zajedno ovo prebroditi. Liberty je nekoliko puta viđena u javnosti bez burme, ali je potom porodica snimljena kako zajedno slavi Noć veštica.  Ipak, nakon toga je odlučila da ne može da oprosti suprugu neverstvo.

IZVOR: Life Content

Foto: Fame

4 KOMENTARA

  1. Pa prvo je iskoristila to sto se pricalo o aferi da postane jos popularnija,a kad se i to sve smirilo i stisalo sad se kao razvode da bi opet bila u centru medijske paznje! *oooo*

    • Nije samo Kristen kriva nego je i Rupert,nije ga ona prisilila da budu zajedno.-.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.