191
“Liamova braća vole Miley”, tvrdi HollywoodLife

“Liamova braća vole Miley”, tvrdi HollywoodLife

191
SHARE

__POSTED__BY__G4

HollywoodLife ekspresno je demantovao informaciju koju je objavio časopis Us Weekly, da Liamova braća pokušavaju da ga udalje od njegove verenice, Miley Cyrus.

Ljudi navodno bliski paru sad tvrde kako su odnosi između familije Hemsworth i Miley zaista odlični. “Liamova braća vole Miley, njegova cela porodica je voli, ne bi je napali niti pokušali da je oteraju iz Liamovog života”, otkriva jedan izvor za tabloid. “Imaju vrlo strastvenu vezu ali su vrlo tvrdoglavi, pa često nastaje drama. Ipak, Miley i Liam još uvek pokušavaju da sačuvaju svoju vezu.”

spl538792_017

Isti izvor tvrdi da se slavni par često viđa, ali da to čine daleko od očiju javnosti: “Oboje žele da budu daleko od pažnje medija pa ne prave zajedničke fotke niti pišu o svom privatnom životu na tviteru. Liam je oduvek želeo da Miley ne priča previše o njihovoj vezi, tako da se ona trudi da to ispuštuje.”

IZVOR: Life Content

11 KOMENTARA

  1. Znala sam da je sve LAAAAAAAAAAAAAAŽ. ;-)
    MIAM 4EVER<33333333333333333333333333.

  2. nisam hejter al brate od kako se osisala sta god da je obukla izgleda odvratno a pogotovu na ovim slikama ko da je struja udarila pa joj se kosa digla…

  3. +2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1LOVEYOUMILEY Aerosmith,Bon Jovi,The Script,One Republic,Anastacia,Kelly Clarkson,My Chemical Romance,Alicia Keys,No Doubt,Nickelback,Paramore,Tokio Hotel,Adam Lambert,Pink,Evanescence,Avril Lavigne,Nelly Furtado,Carlos SantanaRULES

    A KO NJU NE VOLI? HAHA ISUSE

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.