349
Liam Payne se zbližio sa takmičarkom X Factora: “On je predivan!”

Liam Payne se zbližio sa takmičarkom X Factora: “On je predivan!”

349
SHARE

liam payne

Mnogi nisu znali da Liama Paynea i njegovu takmičarku X Factora Katie Waissel, osim toga što su se pojavili u istoj sezoni popularnog šoua, povezuje i jako prijateljstvo.

Naime, Katie, koja je završila na sedmom mestu u sezoni 2010. godine kada je 1D završio kao treći, otkrila je da joj je Liam mnogo pomogao kada je prolazila kroz razvod braka. Ona je bila udata za manekena Brada Alphonsoa, sa kojim je bila u braku samo osam nedelja, dok je razvod trajao čitavih 16 nedelja. “Liam Payne mi je bio oslonac tokom razvoda”, rekla je ona. “Često smo razgovarali dok sam bila u SAD, pošto su i momci tada bili tamo. On je predivan dečko”, nahvalila ga je Katie. Liam je, prema njenim rečima, bio osoba za koju je znala da može da mu se poveri i da joj je bio rame za plakanje. “Najpre me je bilo sramota da bilo kome kažem, ali sam znala da Liamu mogu da se poverim”, dodala je ona.

katiewaissel

Izvor: Life Content

16 KOMENTARA

  1. liam jeste zreo i predivan, ali pomalo je cudno da se po pitanju razvoda poverava 17-godisnjem momku (liam je imao 17 za vreme x factora)? cini mi se da se neko malo grebe za slavu…

  2. Fujj, bas je odvratna na ovoj slici.. brate istetovirala se ko muskarac:/

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.