Start Stars Hot News! Liam Payne se oseća usamljeno nakon raskida sa Danielle Peazer

Liam Payne se oseća usamljeno nakon raskida sa Danielle Peazer

SHARE

liam p

Liamu Payne navodno nije lako otkad je raskinuo vezu sa svojom dugogodišnjom devojkom Danielle Peazer ranije ove godine, pošto izvori bliski pevaču kažu da se on oseća usamljeno.

Liam i Danielle, koja je profesionalna pevačica, raskinuli su u maju nakon što su svojoj vezi dali još jednu šansu, jer su se i ranije svađali i mirili, otkad su se upoznali u X factoru 2010. godine. Izgleda da pevaču One Directiona nije lako da se navikne na to da nema devojku, pošto njegovi bliski prijatelji tvrde da je proteklih meseci uzasno raspolozen.
Liam se nedavno našao na naslovnim stranama tabloida nakon što se naljutio na fanove koji su iznova pozivali njegov telefon u hotelskoj sobi dok je on pokušavao da spava. On je nakon toga izdao saopštenje u kojem se izvinjavao zbog ljutitih tweetova, ali oni koji ga poznaju kažu da je to samo još jedan od dokaza da pevač nije sav svoj u poslednje vreme.
“On se muči sa slavom i popularnošću otkad je raskinuo sa Danielle. Priznao je da se oseća veoma usamljeno bez nje. Zbog Danielle se osećao normalno i pored svog ludila koje ga okružuje. On želi da se pomire, ali nema priliku da je vidi u skorije vreme”, objasnio je izvor za Heat.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR