Start Stars Hot News! Liam Payne se obratio fanovima nakon što je video neke zlobne poruke...

Liam Payne se obratio fanovima nakon što je video neke zlobne poruke na koncertu: “Nadam se da smo ok!”

SHARE

liam

Dobro je poznato koliko Directioneri vole i štite članove svog omiljenog benda, ali ako je verovati Liamu Payneu, neki fanovi nisu toliko naklonjeni bendu u poslednje vreme.

Naime, pevač je na Twitteru objavio dugu poruku koja sugeriše da je na nekom od njihovih poslednjih konceerata video neke postere sa zlobnim i neljubaznim porukama upućenim njemu.
“Video sam neke znakove o meni večeras koji su me malo uznemirili. Ne znam šta se desilo, ali nadam se da smo u dobrim odnosima i nadam se da znate koliko sam vam zahvalan za sve što ste uradili za nas jer iskreno ne mogu da verujem koliko imam sreće što sam ovde”, započeo je Liam.
“Neverovatno je sve što ste stvorili za nas, niko od nas ne može da veruje šta sve možemo da radimo svakog dana, a sve je to zahvaljujući vama, pošto trošite vreme ovde šireći dobre reči o nama i posvećeno trošite novac pokušavajući da dođete na naše nastupe i slično”, nastavio je on.
“Hvala svima, svaka publika pred kojom smo do sada nastupali bila je sjajna i teško je izabrati omiljenu. Kao što sam rekao, nadam se da ej sve ok i znam da se verovatno gomili ljudi ne dopadam i osećam da me manje cenite jer nemamo priliku da izađemo i da se upoznamo. Voleo bih da je sve to jednostavnije, ali ja vas iskreno cenim. Vi ste promenili moj život i nikada neću moći dovoljno da vam se zahvalim. Nadam se da će ovog puta sve biti cool”, napisao je pevač i za kraj dodao:
“Hteo sam da kažem da ne želim da se osećate kao da vas ne cenim, jer vas mi zaista cenimo i poštujemo trud koji ulažete.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR