376
Liam Payne se konačno oglasio na Twitteru: “Bavite se nečim pametnijim”

Liam Payne se konačno oglasio na Twitteru: “Bavite se nečim pametnijim”

376
SHARE

liam payne

Nakon što je napravio kratku pauzu od Twittera zbog uvreda i pretnji koje je dobila njegova nova devojka, Liam Payne konačno se oglasio putem ove društvene mreže, a da bi se obratio fotografima koji su ga ismevali.

Naime, nekoliko sati nakon što se sa ostatkom One Directiona pojavio na dodeli MTV Video Music nagrada, Liam je ljutito odgovorio fotografima i novinarima portala StupidFamousPeople.com, koji su objavili video na kojem pevač pokazuje srednji prst paparacima ispred hotela u Njujorku, ali i nekoliko drugih snimaka u kojima su ismevali njega i ostatak 1D-ja. Čini se da ovi snimci Liamu nisu bili smešni, te je objavio nekoliko tvitova, u kojima je nagovestio ono o čemu se pisalo, a to je da je izbegavao Twitter zbog uvred koje je njegova nova devojka Sophia Smith primila otkako je nedavno potvrđeno da su zajedno.
“Pa, ovih par dana su bili jedan komplikovan poduhvat. Kako ste svi? Onima od vas koji su me podržali hteo bih da se zahvalim. Ja sam samo normalan tip i nije mi bilo lako”, počeo je Liam, a potom se obratio i paparacima: “Što se tiče ljudi iz ‘Stupid People’, radije bih bio glupa poznata osoba nego ružan ćelavi tip koji prati tinejdžere sa kamerom. Počnite da se bavite nekim pametnim poslom.”
Ipak, oni mu nisu ostali dužni, pa su mu napisali: “Liame, izvinjavamo se što smo obradovali 30 miliona tvojih fanova tako što smo objavili snimke tvoje grupe na našem YouTube kanalu”, te su ga optužili da ih koristi kao žrtveno jagnje jer je frustiran zbog nove devojke.

Izvor: Life Content

14 KOMENTARA

 1. Liam je samo čovek i naravno da ga frustrira kada ga paparazzi ismevaju i non stop uhode. A što se tiče veze sa Sophiom i fanova koji hejtuju….Nađite život. Nemojte biti ljubomorni na njegovu sreću i ako ga imalo volite-poštujte njegove odluke. 

 2. ovi novinari nemaju pametnijeg posla’-.-
  Liam je samo obican covjek k’o i svi mi
  @smile ja msm da nije

 3. ja te ni ne diram :) ali nju stv ne volim nimaloo

 4. Bgm, vidjela sam cijeli razgovor, a oni samo traze paznju -_-
  95% Twittera im je o 1Dju…

  Hoce se vamo kacit sa jednim od najvecih zvijezda danasnjice, a kontaju da ce se izvuci -_-

  Nemam rijeci, smotani su ko sarma.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.