773
Liam Payne priznaje: Sve nam opraštaju jer smo One Direction!

Liam Payne priznaje: Sve nam opraštaju jer smo One Direction!

773
SHARE

01onedirection2

One Direction toliko su voljeni da nije ni čudo što im svi opraštaju sitne nestašluke, a Liam Payne kaže da će tako nastaviti da se ponašaju i u budućnosti.

“Mislim da se s obzirom u kakvoj se industriji nalazimo i kakve fanove imamo, nikad nećemo pobeći od ideje da budemo mladi”, rekao je Liam u razgovoru za GQ magazin. “Što meni lično i ne smeta. Mislim, ko još želi da odraste? Uostalom, opraštaju nam sve i svašta, pa zašto bismo onda prestali da se ponašamo tako?” Naravno, 1D poznati su samo po sitnim nestašlucima i šalama i do sad nisu izazivali incidente koji bi punili stranice tabloida.

Autor: Life Content

32 KOMENTARA

  1. Naravno da nisu uradili nista lose sto ce napuniti tabloide, jer su ostali normalni i jer im slava nije udarila u glavu kao i vecini.Sve dok budu ovakvi bicee cool, jer nije cool to sto pojedinci pisaju u kantu i piju mokracu. Uzivaju u svom zivotu kad vec mogu i rade stvari koje vole, a ne osvrcu se na prozivanja jadnih ljudi.
    1D <3

    • Uhuuuu bravo Valentina…tacno !!!!!! One Direction se 1 000 000 puta bolje ponasa od gore navedenog sto pisa u kantu, sigurna sam 100% !!! I nikada se nisu prema fanovipa ponasali kao prema zivotinjama pa da ih pljuju kroz prozor i ne strpavaju njihove telefone u gace….kao ovaj debil Bieber koga je slava udarila u glavu pa se sada ponasa kao da je neotesan. One direction su 100 puta bolji od njega po svakom pitanju: i po pesmama, i po ponasanju, i po oblacenju i po svemu ali bukvalno svemu…zato i ako momci urade neku sitnicu naravno da im mi oprastamo jer smo mi 1D family !!!! Ali isto tako znamo da oni nece nikada uraditi tako nesto kao ovaj debil od Biebera ! LoVE One D !!! <3 :*

  2. Pa naravno da vam sve oprastamo.
    A vi koji ne volite One direction zasto uopste gledate vijesti o njima.i pisete negativne komentare o njima.Zapravo takvi ste vi.
    1D FOREVER.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.