Start Stars Hot News! Liam Payne o govoru Taylor Swift na MTV VMA: Hteo sam da...

Liam Payne o govoru Taylor Swift na MTV VMA: Hteo sam da je prekinem kao Kanye West!

SHARE

taylor harry

Jedan od najupečatljivijih trenutaka sa ovogodišnje dodele MTV VMA, bio je kada je Taylor Swift preuzimala nagradu za najbolji spot ženskog izvođača, za pesmu “I Knew You Were Trouble”, kada je navodno isprozivala Harryja Stylesa.

Naime, pevačica je u svom govoru izjavila: “Želim da se zahvalim fanovima jer sam dosta tvitovala o ovome, zaista sam želela nagradu. Takođe, želim da se zahvalim osobi koja je inspirisala ovu pesmu, on zna na koga mislim, jer sam osvojila ovo. Hvala puno!” Kamera je odmah prikazala Harryjevu reakciju, pošto se sumnja da je Taylor mislila upravo na njega, ali Harry nije pokazivao nikakve emocije. Čini se da zvezdu One Directiona nisu mnogo potresle ove prozivke, pošto je izjavio: “U redu je, ona voli da se šali. I ja volim šalu kao i svi, tako da je sve u redu.”
Ipak, njegovim kolegama iz benda nije bilo toliko svejedno, pošto su u intervjuu za magazin Vulture spomenuli i ovaj incident i složili se da je to bilo potpuno nepotrebno. Liam Payne se najpre našalio da je Taylor tada mislila na Nialla: “Kada je rekla sve te stvari o Niallu, mi smo bilo veoma ljuti”, rekao je on, a Niall je dodao da se uplašio da će napisati neku pesmu od njemu. Liam se onda uozbiljio i poručio pevačici: “Pređi već jednom preko toga!”, da bi kasnije dodao: “Hteo sam da se popnem na binu i da joj prekinem govor kao Kanye West.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR